Dominator Camping FAQ

In 2022 lanceert Dominator Festival een gloednieuwe festivalcamping op één van de mooiste plekken van het festivalterrein: een stuk strand aansluitend aan het festivalterrein. Begin jouw festivaldag met je vrienden en uitzicht op het strand, het helderblauwe water en het festivalterrein. Het ultieme Dominator gevoel!

Op deze pagina lees je alle informatie over de Dominator Festival camping van 2022. Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of onze Facebookpagina. We helpen je graag!

Algemeen

De Dominator Camping bevindt zich op het Landgoed Duynenwater (voormalige E3 Strand) te Eersel. Het adres is Buivensedreef 10 5521 RN Eersel.

Er zijn veel manieren om naar de Dominator Camping te reizen. Zie de ‘How to get there’ sectie in de Dominator Camping FAQ voor alle mogelijkheden.

Op vrijdag en zondag rijdt er een pendelbus van de camping naar station Eindhoven en terug. Volg de borden op het station en op het terrein om bij de pendelbussen te komen. Tickets voor de pendelbus op vrijdag en zondag (camping) zijn alleen in de online pre-sale verkrijgbaar voor €15,00 ex fee.

De pendelbus rijdt op vrijdag tussen 10:00 en 15:00 uur van en naar de camping. Op zondag rijdt de pendelbus tussen 10:00 en 14:00 uur van en naar de camping.

Je moet minimaal 18 jaar oud zijn op de dagen dat je de camping en het festival bezoekt. Dat betekent dat je moet kunnen aantonen dat je op 15/16/17 juli 2022 minimaal 18 jaar oud bent. Zorg dat je een geldig legitimatiebewijs meeneemt, zonder ID geen toegang.

De camping opent vrijdag 15 juli om 12.00 uur. De camping sluit zondag 17 juli om 12.00 uur. Je dient voor die tijd het campingterrein te hebben verlaten met je spullen.

Het is mogelijk om 24 uur per dag in te checken op de camping. Echter moedigen we iedereen van harte aan om op vrijdag al je tent op te komen zetten zodat je alvast in de Dominator-stemming kan komen tijdens de pre-party!

Munten kunnen bij de kassa’s of muntenautomaten aangeschaft worden. Munten aangeschaft op de camping kunnen ook op het festivalterrein gebruikt worden en andersom. Het is mogelijk om te betalen met contant geld, pinpas en creditcard.

Dominator Festival is partner van Celebrate Safe, een stichting die zich inzet om feesten zo leuk en veilig mogelijk te maken. Op Dominator zijn ze aanwezig met een stand, waar vrijwilligers klaar staan om jou te voorzien van advies en een antwoord op al je vragen. Wil je zelf alvast weten hoe je zo veilig mogelijk kunt feesten, kijk dan op celebratesafe.com.

In de Dominator app kan je alle merchandise zien die te koop is op het event. Download de app en maak alvast je merchandise wishlist, dan kan onze merch crew je snel helpen op het event.

Toegang

Om toegang te krijgen tot de Dominator Festival camping dien je in het bezit te zijn van een campingticket. Een campingticket is alleen te koop in combinatie met een entreeticket.

De entree van de camping bevindt zich dichtbij het evenemententerrein. Gebruik het adres Buivensedreef 10 5521 RN Eersel voor navigatie en volg de borden vanaf de parkeerplaats om bij de entree van de camping te komen.

Als je eenmaal de camping hebt verlaten via de hoofdingang/uitgang van de camping, dan kun je daarna niet opnieuw de camping op. We zijn hierin gebonden aan richtlijnen en regels vanuit de lokale autoriteiten en kunnen hierop geen uitzonderingen maken. Hou er dus rekening mee dat je meteen al je spullen meeneemt wanneer je op de camping aankomt en wanneer je de camping en weer verlaat.

Tijdens het festival is het mogelijk de camping op- en af te lopen via de speciale doorgang van het festival naar de camping. Volg de borden en de plattegrond om deze doorgang te vinden.

Nee, dit is niet mogelijk. We zijn hierin gebonden aan richtlijnen en regels vanuit de lokale autoriteiten en kunnen hierop geen uitzonderingen maken.

Verblijf en accommodaties

De Group Camps zijn uitverkocht.

Onze camping staff zal je helpen om een perfecte plek uit te zoeken voor je tent. Campingbezoekers dienen ten alle tijden de aanwijzingen van het campingpersoneel op te volgen. Het is verboden om in je auto te slapen.

Op de Dominator Camping kun je een plek huren om jouw eigen tent op te zetten, met of zonder group camp, of een vooropgezette tent huren. Bekijk alle pakketten via travel.dominatorfestival.nl. Er is geen ruimte voor caravans en campers, deze worden niet toegelaten tot het campingterrein. Het is verboden om in je auto te slapen.

1 Festitent Dark Mode (een voor 99% verduisterde tent) voor 2 personen, 2 luchtmatrassen en 1 camping lantaarn.

1 Festitent voor 2 personen en 1 camping lantaarn.

1 Festitent voor 2 personen, 2 luchtmatrassen en 1 camping lantaarn.

Group camps (spot excl. tickets) zijn 7,5m x 10m groot en geschikt voor groepen van 8 personen. Gelegen aan het zwemstrand en voorzien van stroom.

Zodra je aankomt op locatie kun je de aanbetaling doen.

De receptie is 24/7 bereikbaar, inchecken kan tot 20:00 uur zaterdagavond.

Voorzieningen

Er is een campingwinkel met een beperkt assortiment. In deze winkel kun je kampeerspullen en buurtwinkelproducten zoals deodorant en douchegel kopen. Supermarktproducten zoals eten/drinken zijn niet verkrijgbaar.

Op verschillende plekken op het terrein zijn stopcontacten te vinden. Hier is het bijvoorbeeld mogelijk om je telefoon op te laden of je luchtbed op te blazen. Het is niet mogelijk om een stroomaansluiting bij je tent te krijgen.

Er zijn voldoende douches en toiletten op het campingterrein. De douchefaciliteiten zijn op de volgende dagen en tijden geopend:

Vrijdag van 20:00 uur tot 01:00 uur
Zaterdag van 08:00 uur tot 12:00 uur en 20:00 uur tot 01:00 uur
Zondag van 08:00 uur tot 11:30 uur

Het gebruiken van de douches op de camping kost 1 munt per persoon per gebruik.

Zowel op het campingterrein als het festivalterrein zijn oordoppen te koop.

De EHBO-post op het campingterrein is 24/7 geopend. Voel je je niet goed, of zie je iemand om je heen die zich niet goed voelt? Loop altijd even binnen bij de EHBO. Onze medewerkers zijn open-minded, oordelen niet en staan altijd klaar om te helpen.

Er zijn tappunten op de camping waar je gratis drinkwater kunt tappen. Daarnaast zijn er flesjes water te koop bij in de campingwinkel en aan de barren.

Er zijn voldoende lockers beschikbaar op het campingterrein. Gebruik deze om je waardevolle spullen zoals je paspoort en camera in te bewaren. Laat deze niet onbeheerd achter in je tent. Als je besluit waardevolle spullen mee te nemen naar de camping of het festivalterrein is dit altijd op eigen risico.

Lockers zijn te koop op het campingterrein of in de online voorverkoop via dominatorfestival.nl/tickets (nadat de reguliere kaartverkoop is gestart).

Er zijn luchtbedden, tenten en slaapzakken te koop. We adviseren je om je eigen spullen mee te nemen zodat je zeker weet dat het niet uitverkocht is en je droog en lekker slaapt.

Nee, zorg dat je zelf je pomp mee neemt.

Activiteiten

Er is een pre-party op vrijdag 15 juli van 18.00 tot 23.00 uur. Deze pre-party vindt plaats op een afgesloten gedeelte van het Dominator terrein. Bekijk de line-up van de pre-party via dominatorfestival.nl/line-up. De camping pre-party is alleen toegankelijk voor campinggasten en mensen die de pre-party als add-on op hun Dominator hotelpakket hebben geboekt.

Ja! Als je na de pre-party en het festival nog niet klaar bent om naar je tent te gaan voor een goede nachtrust, dan hebben wij nog wat in petto! Op de Dominator camping gaat het feest verder met een silent disco afterparty op vrijdag en zaterdag van 23:00 tot 03:00 uur. Dus pak je koptelefoon en laat je beste moves zien!

Loop rond en ontdek de Dominator camping. Van de chill out en swimming areas tot ons ‘Carnival of Doom’ mini pretpark. Check alle activiteiten hieronder:

Vrijdag 14:00 – 19:00 uur

🍺 Beerpong XXL
📸 Rollercoaster Photobooth
🤡 Clownhunters
🚐 Terrorizing Clowncar
🌪 Windtunnel to ride

Zaterdag 08:30 – 11:30 uur

🏋️‍♂️ Frenchcore Fitness

Zaterdag 09:00 – 13:00 uur

🍺 Beerpong XXL
📸 Rollercoaster Photobooth
🤡 Clownhunters
🚐 Terrorizing Clowncar
🌪 Windtunnel to ride

Vrijdag & zaterdag all day

🏊‍♂️ Swimming area
🏖 Chill out areas
🏐 Beach Volleyball
⚽️ Beach Soccer

Er is voor het grootste gedeelte van de campingbezoekers een koptelefoon beschikbaar.

Wel/niet toegestaan

Campers en caravans worden niet toegelaten tot het campingterrein.

De camping is niet toegankelijk voor auto’s. We hebben wel een drop off punt dichtbij de ingang waar je je spullen kunt droppen voor je je auto weg zet. Vanuit hier kun je deze dan verder meenemen het camping terrein op. Het is 5-10 minuten lopen van de parkeerplaats naar de camping. Hou hier dus rekening mee bij het inpakken van je spullen.

 • Drugs
 • Wapens/messen
 • Drones
 • Scharen
 • Vuurwerk
 • Olie
 • Glas
 • Gaslampen, kaarsen en fakkels
 • Grote barbecues (wegwerp-barbecues toegestaan)
 • Huisdieren
 • Geluidsinstallaties (kleine draagbare boxen van max. 25×25 cm toegestaan)
 • Shirts en vlaggen van voetbalclubs
 • Bankstellen, huismeubels en pallets (klapstoeltjes of campingtafeltjes wel toegestaan)
 • Huishoudelijke apparaten als fornuizen/kookplaatjes, magnetrons, diepvriezers, waterkokers en koelkasten

Twijfel of je iets wel of niet mee mag nemen naar de camping? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of onze Facebookpagina.

Dominator Camping hanteert een zero-tolerance policy. Dit houdt in dat alle drugs verboden zijn. Dit geldt ook voor wiet en hasj. Als je met drugs wordt betrapt, zal je worden over gedragen aan de politie.

Het is toegestaan medicijnen mee te nemen maar de medicijnen dienen in de originele verpakking te zitten. Ook dien je een doktersverklaring mee te nemen.

Drinken 
Er is een limiet op het meenemen van drinken: er mag maximaal 4,5 liter drinken/drank meegenomen worden per persoon. Alcoholische dranken mogen maximaal 14,5% alcohol bevatten. Glaswerk is niet toegestaan. Drinkwater is gratis verkrijgbaar op de camping bij de watertappunten.

Eten 
Het is toegestaan eten in alle soorten en maten mee te nemen naar het campingterrein. Het is toegestaan om weggooi-barbecues mee te nemen. Alleen de kleinste gasflessen (max. 20×20 cm) worden toegelaten.

Let op: het is niet toegestaan om eten of drinken mee te nemen naar het festivalterrein.

In het geval van een glutenallergie, mag je je eigen eten meenemen naar het festivalterrein. Echter moet het eten dan in de originele en gesealde verpakking zitten en dien je een doktersverklaring mee te nemen.

Het is niet toegestaan een grote geluidsinstallatie mee te nemen naar het campingterrein. Het is wel toegestaan om een kleine draagbare box mee te nemen. Het maximale formaat hiervan is 25×25 cm.

Het is niet toegestaan om te roken in festivaltenten, openbare overkappingen en openbare afgesloten ruimtes. Als organisatie riskeren we een hoge boete wanneer dit toch gebeurt. We stellen je medewerking hierin dan ook zeer op prijs.

Ja dit is toegestaan en mag maximaal 70 cm breed zijn

Yes, dit is toegestaan.

Als de make up in de originele verpakking zit is het geen probleem. Vloeibare make-up is niet toegestaan.

Dominator Festival op zaterdag

Dominator Festival is geopend op zaterdag 16 juli 2022 van 11.00u tot 23:00u.

Voor meer informatie over de festivaldag van Dominator Festival 2022 kun je terecht op dominatorfestival.nl/info. Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of onze Facebookpagina. We helpen je graag!

Tot slot: bij constatering van geweldsdelicten, vandalisme, intimidatie, diefstal en/of onzedelijk gedrag word je zonder pardon van het terrein verwijderd en word je overgedragen aan de politie. Onder onzedelijk gedrag en intimidatie valt onder andere: bier gooien, naaktlopen, wildplassen, vrouwen en/of mannen onheus bejegenen en het lastig vallen van andere bezoekers.