Veelgestelde vragen nieuwe datum Dominator Festival

Dominators,

In 2020 hebben we de moeilijke beslissing moeten nemen om Dominator Festival uit te stellen naar 2021. We hoopten met heel ons hart om jullie dit jaar de beste editie ooit te brengen.

Als gevolg van de aanhoudende beperkingen en onzekerheden zijn wij helaas tot de conclusie gekomen dat juli te vroeg is om 50.000 mensen van over de hele wereld samen te brengen op Dominator Festival en een evenement neer te zetten zoals je van ons gewend bent. Hoewel de overheid een kleine stip op de horizon heeft gezet om het festivalseizoen weer op te starten, is er nog teveel onduidelijkheid over de maatregelen die genomen gaan worden. Daarom hebben we moeten besluiten dat Dominator Festival dit jaar niet kan plaatsvinden.

We willen jullie bedanken voor al jullie support het afgelopen jaar en het behouden van jullie tickets. Ons team kan niet wachten om jullie weer te mogen verwelkomen op een spectaculaire nieuwe editie, 15 & 16 juli 2022. Deze kun je zeker niet missen!

Als je niet van plan bent om Dominator Festival in 2022 te bezoeken, is het uiteraard mogelijk om een refund of voucher aan te vragen. Kaartkopers ontvangen een persoonlijke mail met meer informatie over hun ticket en kunnen hier meer over lezen op deze pagina.

Together we will DOMINATE! 🖤

Als gevolg van de aanhoudende beperkingen en onzekerheden zijn wij helaas tot de conclusie gekomen dat juli te vroeg is om 50.000 mensen van over de hele wereld samen te brengen op Dominator Festival en een evenement neer te zetten zoals je van ons gewend bent. Hoewel de overheid een kleine stip op de horizon heeft gezet om het festivalseizoen weer op te starten, is er nog teveel onduidelijkheid over de maatregelen die genomen gaan worden. Daarom hebben we moeten besluiten dat Dominator Festival dit jaar niet kan plaatsvinden en wordt verplaatst naar 15 & 16 juli 2022.

We hopen je dan te zien!

Alle tickets en hotel/camping packages voor Dominator Festival blijven geldig voor de nieuwe datum; 15/16 juli 2022. Dit betekent dat je Dominator Festival nog steeds kunt ervaren zoals je had verwacht.

Je hebt daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor een Art of Dance & Q-dance Events voucher, waarvan de waarde gelijk staat aan jouw initiële ticket order, die gebruikt kan worden voor een van de andere Art of Dance & Q-dance events, zolang beschikbaar. De voucher is te besteden tot en met 31-12-2022. We hopen dat je van een van deze opties gebruik kunt maken en je te kunnen verwelkomen op een van onze events in de nabije toekomst. Door een van deze opties te kiezen, help je de industrie enorm. Met jouw steun kunnen we ook in de toekomst Dominator Festival blijven organiseren.

Als je een ticket of hotel/camping package hebt gekocht heb je van ons een e-mail ontvangen. Hiermee kun je tot uiterlijk 10 mei 2021 je voorkeur aan ons doorgeven.

Alle tickets of hotel/camping packages voor Dominator Festival blijven geldig voor de nieuwe datum; 15/16 juli 2022. Als je er niet bij kunt zijn op de nieuwe datum van Dominator Festival, bieden we je de mogelijkheid om jouw tickets of hotel/camping packages in te wisselen voor een Art of Dance & Q-dance Events voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan de waarde van jouw order (inclusief servicekosten). Met deze voucher kan jij tickets kopen voor een van onze toekomstige events, zolang beschikbaar. De voucher is geldig tot 31-12-2022.

Als je niet van plan bent om Art of Dance & Q-dance Events in de toekomst te bezoeken, kan je een terugbetaling aanvragen. Dit kan tot uiterlijk 10 mei 2021. Houd hierbij rekening dat de terugbetalingen uiterlijk 2 maanden na 10 mei 2021 worden uitbetaald.

Als je een ticket hebt gekocht heb je van ons een e-mail ontvangen. Hiermee kun je tot uiterlijk 10 mei 2021 je voorkeur aan ons doorgeven.

Als je een ticket of hotel/camping package hebt gekocht ontvang je van ons een e-mail. Hiermee kun je tot uiterlijk 10 mei 2021 je voorkeur aan ons doorgeven. Bij geen reactie, wordt je ticket automatisch geldig voor de volgende editie van Dominator Festival.

Nee, alle tickets en hotel/camping packages blijven geldig voor de nieuwe datum; 15/16 juli 2022. Je hoeft hier verder niets voor te doen.

Als je een hotel/camping package voor Dominator Festival hebt gekocht, bieden we je de volgende opties:

  1. Jouw order blijft geldig voor de nieuwe datum; 15/16 juli 2022. Dit betekent dat je Dominator Festival kunt beleven zoals je in gedachte had.
  2. Jouw order wordt omgezet in een Art of Dance & Q-dance Events voucher. De waarde van deze voucher is gelijk aan de waarde van jouw order (inclusief servicekosten). Met deze voucher kan jij tickets kopen voor een van onze toekomstige events. De voucher is geldig tot 31-12-2022. Je ontvangt deze elektronische voucher per email uiterlijk begin juli.

Geef ons jouw keuze door voor 10 mei 2021. Door een van deze opties te kiezen, help je de organisatie van Dominator Festival enorm. Met de steun van onze fans kunnen wij ook in de toekomst onze events blijven realiseren. Als je helaas geen gebruik kunt maken van bovenstaande opties, kan je tot 10 mei 2021 een terugbetaling aanvragen. Terugbetalingen worden uiterlijk 2 maanden na 10 mei 2021 verwerkt. 

Als je een hotel/camping package hebt gekocht heb je van ons een e-mail ontvangen. Hiermee kun je tot uiterlijk 10 mei 2021 je voorkeur aan ons doorgeven.

Het is alleen mogelijk om de gewenste optie voor de gehele order te verwerken. Dit betekent helaas dat het niet mogelijk is om de bestelling binnen je groep op te splitsen.

Je ontvangt uiterlijk begin juli een e-mail van onze ticketing partner Paylogic met daarin de elektronische voucher. De e-mail bevat informatie over hoe je de voucher exact in kan zetten. Als je tickets wilt kopen voor een ander evenement van Art of Dance of Q-dance  kun je de vouchercode tijdens het betalingsproces invoeren. Als het bedrag van de voucher het bedrag van je nieuwe bestelling overschrijdt, wordt binnen 24 uur een nieuwe voucher met het resterende bedrag uitgegeven. Als het bedrag van je nieuwe bestelling het bedrag van de voucher overschrijdt, wordt het verschil automatisch verrekend en moet dit worden bijbetaald tijdens het betalingsproces. De voucher blijft geldig tot 31 december 2022.

De voucher wordt uitgegeven aan de oorspronkelijke koper. Het is mogelijk te voucher over te dragen aan iemand anders.

Ja, je kunt kiezen voor het Art of Dance of Q-dance evenement van jouw voorkeur. Hieronder vallen; Masters of Hardcore, Qlimax, Defqon.1, Supremacy, X-Qlusive events, Qapital en nog veel meer. Genoeg keuze!

Alle refunds die zijn aangevraagd voor 10 mei 2021 worden uiterlijk 2 maanden na die datum weer terugbetaald. Dit geldt ook voor refunds die al eerder zijn aangevraagd in 2020.

Met betrekking tot vragen over tickets gekocht via TicketSwap adviseren wij direct contact op te nemen met TicketSwap.

Dominator Festival heeft een samenwerking met TicketSwap. Dit betekent dat alle tickets verkocht via TicketSwap zijn gecanceld en opnieuw uitgegeven op naam van de nieuwe koper. De nieuwe koper heeft dezelfde rechten als de kopers die hun ticket via Paylogic hebben aangeschaft, rekening houdend met de prijs betaald door de nieuwe koper met een maximum van de originele ticket prijs.

Wij kunnen helaas geen informatie geven over niet-officiële ticket resellers, zoals Marktplaats en Ticket4u, omdat wij geen officiële samenwerking met hen hebben. Je kunt proberen contact op te nemen met de reseller en/of met de persoon die jou (een) ticket(s) heeft verkocht, omdat hij/zij een e-mail ontvangt met informatie over de verplaatsing van het evenement en de vervolgstappen.

Helaas valt het buiten onze macht om je te helpen bij het verkrijgen van alternatieve oplossingen/restituties voor producten die zijn gekocht bij andere bedrijven dan onze officiële ticketpartner, Paylogic. We raden je aan contact op te nemen met het bedrijf waar je een hotel en/of vlucht hebt geboekt. Onze ervaring is dat zij je waarschijnlijk kunnen helpen in deze situatie.

Ja, alle locker vouchers, pendelbustickets en/of parkeerkaarten zijn geldig voor de nieuwe datum.

Alle artiesten die zijn aangekondigd voor de camping pre-party hebben bevestigd dat zij op de nieuwe pre-party datum aanwezig zullen zijn; 15 juli 2022. De volledige line-up wordt op een later moment bekend gemaakt.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via [email protected] en Facebook Messenger. Wij helpen je graag met al je vragen en benodigde informatie. Let in de tussentijd goed op jezelf; samen komen we hier doorheen.