Dominator Festival

Dominator 2022 tickets & vouchers

Als gevolg van de aanhoudende beperkingen en onzekerheden zijn wij helaas tot de conclusie gekomen dat juli te vroeg is om 50.000 mensen van over de hele wereld samen te brengen op Dominator Festival en een evenement neer te zetten zoals je van ons gewend bent. Hoewel de overheid een kleine stip op de horizon heeft gezet om het festivalseizoen weer op te starten, is er nog teveel onduidelijkheid over de maatregelen die genomen gaan worden. Daarom hebben we moeten besluiten dat Dominator Festival dit jaar niet kan plaatsvinden en wordt verplaatst naar 15 & 16 juli 2022. We hopen jullie volgend jaar te verwelkomen, daarom blijven reeds gekochte tickets en hotel/camping packages geldig voor de nieuwe datum, 16 juli 2022.

Check de FAQ pagina voor meer informatie.

 

Kaartverkoop

Wil je de eerste zijn die iets hoort over de kaartverkoop voor Domintor Festival? Abonneer je op de Dominator-nieuwsbrief om ervoor te zorgen dat je niets mist. Tot ziens bij de volgende editie!

  • Wanneer je hieronder op 'Inschrijven' klikt wordt je toegevoegd aan de Dominator Festival mailinglist. Je ontvangt e-mail updates over Dominator Festival en andere events van de organisator. In onze privacyverklaring vind je meer informatie hierover.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie

Locatie

Landgoed Duynenwater (voorheen E3 Strand)

Buivensedreef 10

Eersel

Nederland

Datum

16 juli 2022

Minimum leeftijd

18

Vragen over je ticket(s)?

Neem contact op met Paylogic klantenservice